• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • «Філософія Серця» увійшла до складу нової громадської ради при УМВС

«Філософія Серця» увійшла до складу нової громадської ради при УМВС

2013-08-21

/Files/images/DSC_0535.jpg

21 серпня 2013 року при управлінні Міністерства внутрішніх справ у Вінницькій області було сформовано громадську раду. Нова рада складається з 16 представників ІГС, які мають досвід роботи в консультативно-дорадчих органах та налаштовані на конструктивну співпрацю. Завітав на засідання і начальник управління. Спільно обговорювали проблемні питання та шукали шляхи їх вирішення. І що приємно відмітити, знайшли прийнятний формат роботи та порозуміння.

Головуватиме в раді шеф-редактора газети «Вінницькі реалії» Євген Семенов, а його заступником став Ігор Окуленко зі Спілки офіцерів України. Загалом, нинішній склад ради сформований із представників досвідчених і профільних громадських об’єднань та незалежних ЗМІ. І цей факт дає надію, що найближчі два роки стануть доказом життєздатності та продуктивності «громадських рад», про доцільність існування яких останнім часом все частіше лунають відгуки.

«Філософія Серця» вже має позитивний досвід співпраці з управлянням внутрішніх справ, коли на початку року, спільно з колегами з «Громадської студії» моніторила роботу чергових частин та патрульно-постової служби. Тоді громадські монітори висловили занепокоєння з приводу відсутності пандусів в будівлях, де знаходяться чергові частини. На сьогодні, проблема з доступом до приміщень людей з обмеженими можливостями вирішена. І хоча пандуси встановити технічної можливості не було, проте, кнопки виклику чергових встановлені. Тож, маємо нове завдання – перевірити як це працює на практиці.

/Files/images/DSC_0537.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 404

Коментарi