• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • В Вінницькому центрі профреабілітації інвалідів за місяць кількість слухачів збільшилась втричі!

В Вінницькому центрі профреабілітації інвалідів за місяць кількість слухачів збільшилась втричі!

2013-08-26

/Files/images/DSC_0571.jpg

Такими здобутками може похвалитися Вінницький міжрегіональний центр професійної реабілітації інвалідів «Поділля» з приходом нового керівника – Романа Штогрина.

І це тільки початок роботи! В планах у Романа і створення нових спеціальностей, і зменшення собівартості продукції та конкурентні ціни на продукцію виробництва Центру, і залучення спонсорських коштів та участь у різних соціальних проектах.

Тож, «Філософія Серця» із задоволенням долучається до таких ініціатив і планує за підтримки волонтерки Корпусу Миру США в Україні Керіс Ервін організувати в закладі «Англійський клуб» та «Волонтерський клуб», проводити різноманітні тренінги та організовувати спільні проекти. Підтримала нашу ідею і координаторка Корпусу Миру Наталія Бикова, яка завітала у заклад на запрошення Романа.

Головна наша мета – соціальна адаптація людей з обмеженими фізичними можливостями. Від інвалідності ніхто не застрахований і ці люди мають відчувати, що вони такі самі як всі і у них все вийде!

Впевнені, що нові підходи та форми роботи зацікавлять слухачів Центру ще більше! Та й гріх не підтримати молодого, прогресивного керівника у такій шляхетній справі.

І не зважаючи на здобутки Романа, центр "Поділля" заповнений наполовину, тому щиро запрошує на навчання нових слухачів!

Кiлькiсть переглядiв: 459

Коментарi