• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • «Доктор Санич» виховує фінансових геніїв!

«Доктор Санич» виховує фінансових геніїв!

2013-11-10

/Files/images/P1030135.JPG

Долучившись до тижня фінансової грамотності, тренер «Філософії Серця» з фінансової грамотності Олександр Кожуховський отримав від слухачів саме такий статус.

Так, протягом 5 днів, Олександр навчав учнів, студентів, викладачів та слухачів центрів зайнятості правильно вести сімейний бюджет.

Першого дня студентів мед коледжу більш всього цікавила тема «заощаджень», «страхування» та «інвестування». А на другий день в Немирівськму районному центу зайнятості учасників тренінгу більше цікавило, як вони зможуть забезпечувати свою старість. Аж два заняття відбулось в Вінницькому технічному ліцею, де діти навчалися правильно розподіляти дохідну частину сімейного бюджету. На четвертий день «Філософія Серця» об’єднала свій потенціал з «Пані Всесвіт» і на базі Вінницької обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Тімірязєва разом зі студентами будівельного технікуму досліджували види сімейних бюджетів. А це роздільні, змішані та загальні. Також мова йшла і про такі сучасні форми укладання шлюбу, як контракт.

В Теплицькій школі № 1 учні розбиралися наскільки актуально сьогодні мати власну пластикову картку «Юніор» та знайомились з банківськими «бонусами» до бюджету родини. Закріпили знання діти під час гри «Фондова біржа «Інтелектуальний капітал», де сама активна учасниця заробила 25 «баксів Санича».

Завершив тиждень Олександр тренінгом для співробітників та гостей німецької фінансової групи «OVB» про роль фінансових консультантів у плануванні сімейного бюджету. Порадувало тренера серйозне ставлення цієї групи до статті сімейного бюджету «накопичення», яке тут поставили в першу чергу в розподілі. Зазвичай, першість в витратній частині сімейних бюджетів займають їжа та комунальні послуги.

Підсумовуючи тиждень, з задоволенням можемо констатувати, що близько 250 вінничан стали набагато краще розуміти принципи формування своїх бюджетів та з розумінням розподіляти їх дохідну та витратну частини.

Тож, свій внесок у підвищенні фінансової грамотності населення, наша організація виконала в повному обсязі!

Кiлькiсть переглядiв: 556

Коментарi