• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Хмариться над «громадським» департаментом Вінницької ОДА

Хмариться над «громадським» департаментом Вінницької ОДА

2013-11-11

/Files/images/зайці.jpg

Занепокоєння з приводу ігнорування своїх обов’язків керівництвом департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Вінницької облдержадміністрації висловлюють не тільки громадські активісти, але й депутати обласної ради. І якщо раніше це питання обговорювалось лише на засіданнях комісій, то останнього разу такі закиди вже пролунали під час сесії обласної ради 8 листопада 2013 року.

Так, депутат комісії з питань розвитку демократії, гласності, свободи слова та інформаційного простору Віктор Козак під час свого виступу зазначив, що за два з половиною роки очільниця раніше управління інформації, а зараз департаменту інформаційної діяльності всього один раз завітала на засідання комісії, щоб відзвітувати про хід виконання обласних програм, в тому числі і сприяння розвитку громадянському суспільству.

Це питання не одноразово піднімалося на засіданнях комісії та жодного разу не було почуто. За словами пані Василюк, у неї зазвичай засідання комісії збігається з прийомом громадян, а вона не може проігнорувати своїх виборців. Мабуть це дійсно надзвичайно складно поєднувати депутатство в міській раді з керівництвом департаменту. Проте, і одне, і друге – справа добровільна і вимагає повної віддачі та відповідальності.

Кiлькiсть переглядiв: 679

Коментарi