• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Фондова біржа «Інтелектуальний капітал» - ексклюзив від ФС

Фондова біржа «Інтелектуальний капітал» - ексклюзив від ФС

2013-12-09

/Files/images/IMG_0855_2.jpg

Під час гри учні 14-15 років продемонстрували одноліткам, вчителям та членам журі високий рівень знань з економіки, історії, основ роботи біржі а також порадували художніми номерами. Такий підхід до участі в грі дозволяє гармонійно та всебічно розвиватися підліткам у цікавій для них формі.

«Мене вразила глибина знань цих дітей! Я сама не могла відповісти на більшість питань. А учасники орієнтувалися і давали правильні відповіді протягом 1 хвилини! Це надзвичайно важливо і складно в наш час: «відірвати» дітей від комп’ютерів і отримати такий високий рівень підготовки та натхнення працювати злагодженою командою» - зазначила Юлія Грига, яка була членом журі.

Чудові та творчі художні номери порадували вчителів і гостей заходу. Ліцеїсти підготували і сценки, і танці, та навіть зняли коротенький фільм! А частину своїх домашніх робіт вони презентували іноземними мовами: англійською та німецькою.

В грі використовувалися і власні біржові облігації, і свої грошові одиниці – таланти. Відбувалися справжні торги, на яких за свої знання учні отримували належну «талантову» компенсацію. Авторська розробка - гра Олександра Кожуховського логічно підсумувала кількамісячний спецкурс «Основи менеджменту» для ліцеїстів і стала перевіркою отриманих знань. Ентузіазм, з яким діти готувалися до інтелектуальної гри, показав практичну важливість всебічного розвитку учнів, коли до обов’язкової освітньої програми додаються спецкурси з актуальних дисциплін.

Приємно відзначити і зацікавленість грою компанії «РЕХАУ», представник якої Ян Середа також був у складі журі. Нещодавно ця компанія проводила конкурс для учнівства. Команда технічного ліцею тоді не отримала призового місця, але, не зважаючи на це, євроклубівцями було прийнято рішення про запрошення на свій захід саме представника цієї компанії, тому що їм подобаються ділові люди, які відповідально ведуть бізнес та намагаються активізувати молодь. Компанія не тільки з задоволенням відгукнулась на запрошення, а й підготувала всім учасникам призи – клубні картки та сувеніри.

Можливо саме поєднання бажання одних - допомогти та стимулювати активність молоді, та інших – залучати небайдужих та успішних до своїх ініціатив, і дасть новий поштовх до чергового рівня розвитку гри та поширення її серед навчальних закладів нашого чудового та прогресивного міста!

Інформаційним партнером заходу традиційно була ВОГО "Громадська студія", за що ми їй щиро вдячні!

/Files/images/IMG_0840_2.jpg/Files/images/IMG_0865_2.jpg/Files/images/IMG_0861_2.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 670

Коментарi