• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Громадський вісник закупівель Вінниччини (23.09-11.10.2014) ЗНОВУ МІЛЬЙОНИ НА ДОРОГИ У ВІННИЦІ!

Громадський вісник закупівель Вінниччини (23.09-11.10.2014) ЗНОВУ МІЛЬЙОНИ НА ДОРОГИ У ВІННИЦІ!

2014-10-11

/Files/images/482e4933005de9a2f7aa148816a3399b1f255788_b_b8fc71bf331a9610570ec5bd6b4251946b9a5fbe.jpg

Здійснюючи моніторинг сайту www.tender.me.gov.ua ,експерти громадської організації «Філософія Серця» з’ясували:

4 мільйони і майже 50 тисяч гривень з державного бюджету України витратить департамент капітального будівництва Вінницької міськради ще до кінця 2014 року, аби провести реконструкцію 680 метрів вулиці Стельмаха. Майже по шість тисяч гривень за погонний метр мають заплатити товариству з обмеженою відповідальністю "Шляхбудматеріали". Закликаємо вінничан пильно слідкувати за якістю цих робіт, адже повторний ремонт можна буде очікувати хіба що нашим онукам .

350 метрів вулиці Порика у обласному центрі підпадають під програму реконструкції теплових мереж, яку проводитиме до кінця 2015 року виробничо-комерційне підприємство «Спецстрой» у формі товариства з обмеженою відповідальністю. Швидкими темпами ці роботи проводити не будуть, тому що в тендерній документації записано, що фінансування проводитиметься «з урахуванням фінансування видатків замовника». А оплачуватиме ці роботи на суму більше трьох мільйонів гривень міський бюджет Вінниці через департамент міського господарства .

У минулому числі Громадського вісника закупівель Вінниччини ми повідомляли, що управління освіти Хмільницької міської ради оголосило про закупівлю 50 тонн картоплі для харчування школярів і дошкільнят. За ціною 2 гривні за кілограм картоплю поставить місцевий підприємець О. Ришкевич. Така ціна приємно здивувала експертів, бо минулого року до Хмільницького управління освіти було багато питань і мало відповідей.

Нарешті можемо привітати колектив територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Хмільника, який все ж таки реалізував свої плани та придбав спеціально обладнаний автомобіль для перевезення людей з інвалідністю та інших маломобільних груп населення. Поставить його київське підприємство з іноземними інвестиціями "Автоінвестстрой-Брок" за 342 тисячі гривень. Отже, соціальне таксі для людей з особливими потребами у Хмільнику має незабаром запрацювати.

200 тисяч гривень до кінця 2014 року на опалення адміністративного будинку у Вінниці по вул. Хмельницьке шосе, 7 (відоме, як «книжка») витратить Управління спільної комунальної власності територіальних громад Вінницької області. Отримає ці гроші комунальне підприємство "Вінницяоблтеплоенерго".

Інформація підготовлена в рамках проекту «Створення і впровадження державної системи контролю за коштами «Відкритий бюджет». Виконавцем проекту є ГО «Центр політичних студій та аналітики». Проект фінансується Європейським Союзом. Регіональний партнер проекту у Вінницькій області – громадська організація «Філософія Серця».

Кiлькiсть переглядiв: 431

Коментарi