• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Аналізуймо! аби скоро знову не вскочити у "виборчу" гречку

Аналізуймо! аби скоро знову не вскочити у "виборчу" гречку

2014-12-03

/Files/images/to-ty-deputat.jpg

Останні події на Вінниччині показали, що рівень політичних амбіцій деяких депутатів зашкалює! Коли мова йде про життєво важливі рішення області, про повноцінне функціонування закладів медицини і освіти, вирішення окремими політичними силами своїх кадрових інтересів є неприпустимі. Прийміть «горящі» питання та сперечайтеся за посади скільки завгодно! Тож ні, на цих питанням можна поспекулювати.

«Філософія Серця» з «Громадською студією» за доручення Громадської ради при Вінницькій обласній раді підготували коротку аналітичну довідку про відвідуваність депутатів сесій обласної ради. Беручи за основу методику оцінювання окремих навчальних закладів, де «не з’явився» = «незадовільно», виходить , що із 131 депутати задовільно працюють лише 44 депутати, а 20 – отримали «червону картку».

Тож, коли в районній чи обласній лікарні персонал буде скаржитись на відсутність пального чи медикаментів , згадайте чи не вскочили Ви у «виборчу гречку» і чи не самі поміняли її на відповідальність обранців.

/Files/images/ВінОР 1.jpg/Files/images/ВінОР2.jpg/Files/images/ВінОР3.jpg/Files/images/ВінОР4.jpg/Files/images/ВінОР5.jpg/Files/images/ВінОР6.jpg/Files/images/ВінОР7.jpg/Files/images/ВінОР8.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 575

Коментарi