• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Закінчився проект, але партнерства тільки набирають обертів!

Закінчився проект, але партнерства тільки набирають обертів!

2014-12-28

/Files/images/konf 3.jpg

Закінчується 2014 рік і закінчується проект «Будуємо мости, долаємо перешкоди» , метою якого було встановлення партнерських стосунків між громадськими організаціями Молдови, Придністров’я, України і Росії для вирішення соціальних проблем, в тому числі в поствійськовий період. Але проект закінчився лише формально: за цей рік 13 коаліцій реалізували спільні проекти та стали не просто партнерами, а і друзями. У більшості учасників вже є плани на майбутні проекти та спільні ідеї вирішення локальних проблем.

На підсумковій конференції наприкінці грудня в Кишиневі Антоніна Волкова, керівник громадської асоціації «VESTA», партнерської організації «Філософії Серця» презентувала результати проекту «Мост громадянського суспільства двох берегів Дністра». Антоніна розповіла учасникам конференції про створення волонтерської мережі з 50 активістів з Молдови і Придністров’я, для яких було проведено цикл тренінгів та вебінарів і для закріплення отриманих знань - волонтерський зліт. Експертом проекту була Юлія Грига («Філософії Серця», Вінниця, Україна). Вона ділилась з волонтерам кращими українськими практиками і навчала проведенню дебатів./Files/images/10866776_784254624979878_508793716_n.jpg

В іншому екологічному проекті Олександр Кожуховський («Філософії Серця», Вінниця, Україна) підготував статтю про досвід вінницьких підліткових клубів для екологічного путівника.

Також представниками «Філософії Серця» були опрацьовані нові проекти у форматі «Україна-Молдова-Придністров’є» та обговорені на рівні проектних ідей ініціативи з росіянами.

Тож, проект «Будуємо мости, долаємо перешкоди», який реалізовували фонди «Східна Європа» (Молдова), «Східна Європа» (Україна) та «Нова Євразія» (Росія) команда «Філософії Серця» оцінює за найвищим балом ефективності та щиро дякує організаторам за можливість прийняти в ньому участь! Переконані, новий рік принесе всім ще більш приємніші емоції та результати!

/Files/images/konf 4.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 438

Коментарi