• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Імітація роботи чи робота не на користь громади?

Імітація роботи чи робота не на користь громади?

2015-02-21

/Files/images/rk_2015/111 - 0001.jpg

Чиї інтереси має представляти управління спільної комунальної власності? Правильно, територіальної громади! Чи так це на практиці? Проаналізуємо.

За дорученням голови Вінницької обласної ради Сергія Свитка, управлінням спільної комунальної власності було проведено аналіз ситуації з опаленням обласної дитячої лікарні. Одразу кілька громадських організацій звернулися до голови з клопотанням розгянути питання доцільності обладнання котельні лікарні власним обладнанням. За результатами аналітичної роботи, управління нам повідомило, що економічно не доцільно обладнувати котельню лікарні власним обладнанням. Аргументи – на виготовлення проектно-кошторисної документації, отримання дозволу на будівництво, закупку та поставку обладнання, введення в експлуатацію і отримання ліцензії знадобиться понад 5 млн. грн. та 200 тис. грн. на утримання штату працівників котельні на опалювальний сезон.

Ніби все навіть переконливо! Але є питання: якщо зараз вартість послуг з опалення для лікарні в місяць складає 1,7 млн. грн., а опалювальний сезон триває 6 місяця, то навіть школяр порахує, що це понад 10 млн. грн. на рік! і ті витрати, які УСКВ вважає обтяжливими, окуповуються за пів сезона!

Тепер давай спробуємо оцінити роботу управління спільної комунальної власності! Рахувати бюджетні гривні його представники не збираються, отримують зарплату з бюджету регулярно!

Наша оцінка його роботи – незадовільно. Рекомендація – ліквідація. І думаємо, громада навіть не помітить втрати.

/Files/images/rk_2015/111 - 0002.jpg/Files/images/rk_2015/111 - 0001.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 444

Коментарi

  • Tiwizg5lyf

    2016-01-20 18:16:22

    [url=http://wellbutrin-online.nu/]wellbutrin online[/url]...