• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Прес-конференція “Міжнародний та вітчизняний досвід впровадження адміністративних послуг. Проблеми та перспективи для України”

Прес-конференція “Міжнародний та вітчизняний досвід впровадження адміністративних послуг. Проблеми та перспективи для України”

2013-01-22

/Files/images/Dozvil.Centre_київ.jpg

23 січня 2013 року, о 13.00, в приміщенні інформаційного агентства "Regionews" відбудеться прес-конференція “Міжнародний та вітчизняний досвід впровадження адміністративних реформ. Проблеми та перспективи для України”.

Учасники прес-конференції:
1. Олексій Сініцин, заступник голови правління громадської організації “Філософія Серця” - модератор;
2. Юлія Грига, голова правління громадської організації “Філософія Серця”;
3. Марія Горностай, координатор упровадження реформ координаційного центру з упровадження економічних реформ при Президентові України;
4. Микола Поворозник, перший заступник директора Департамена промисловості та розвитку підприємництва КМДА;
5. Владислав Радиш, директор по роботі з державними органами, установами науки й освіти “Microsoft”.

Під час прес-конференції учасники розкажуть про перспективи впровадження Закону України “Про адміністративні послуги”, пріоритетні напрямки щодо його реалізації у 2013 році, проблеми у розвитку діяльності Центрів надання адміністративних послуг, кращі міжнародні практики у зазначеній сфері, стан розвитку електронних сервісів на Єдиному державному порталі адміністративних послуг, а також о ролі та участі громадськості у процесі реалізації державної політики у сфері надання адміністративних послуг.

Адреса: ІА RegioNews, м. Київ, вул. Хрещатик, 10-Б, 3-й поверх, оф. 8.
Акредитація: 0978413005, 2788080.

RegioNews

Кiлькiсть переглядiв: 222

Коментарi