• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • ГРОМАДСЬКИЙ ВІСНИК ЗАКУПІВЕЛЬ ВІННИЧЧИНИ - 14 або До жовтня Вінниця матиме план будівництва центру серцево-судинної патології

ГРОМАДСЬКИЙ ВІСНИК ЗАКУПІВЕЛЬ ВІННИЧЧИНИ - 14 або До жовтня Вінниця матиме план будівництва центру серцево-судинної патології

2015-04-29

/Files/images/482e4933005de9a2f7aa148816a3399b1f255788_b_b8fc71bf331a9610570ec5bd6b4251946b9a5fbe.jpg

Здійснюючи моніторинг сайту www.tender.me.gov.ua, експерти громадської організації «Філософія Серця» з’ясували:

Вінницький філіал Державного підприємства «Державний науково-дослідний та проектно-вишукувальний інститут «НДІПРОЕКТРЕКОНСТРУКЦІЯ» таМіське комунальне підприємство «Вінницький муніципальний центр містобудування і архітектури» змагалися на оголошеному тендері Департаментом архітектури, містобудування та кадастру Вінницької міськради. Предметами торгів були:

- Детальний план території кварталу, обмеженого межею міста та вул. Хмельницьке шосе, для будівництва «Вінницького регіонального клінічного лікувально-діагностичного центру серцево-судинної патології»;

- Розробка схем комплексного благоустрою.

Іншими учасниками торгів були: ТОВ «ПРОЕКТ ПЛЮС 3» (зняті з торгів через неповний пакет поданої документації) та Товариство з обмеженою відповідальністю «Водпроект» (цінова пропозиція по комплексному благоустрою виявилася найвищою серед конкурентів).

За підсумками тендеру переможцями визнано:

Вінницький філіал ДП «Державний науково-дослідний та проектно-вишукувальний інститут «НДІПРОЕКТРЕКОНСТРУКЦІЯ» до жовтня за вісімдесят три тисячі вісімсот двадцять грн буде розробляти план кварталу для будівництва Вінницького регіонального клінічного лікувально-діагностичного центру серцево-судинної патології.

У цей же час за майже 31 тисячу гривень Міське комунальне підприємство «Вінницький муніципальний центр містобудування і архітектури» буде проектувати схеми комплексного благоустрою.

Громадські експерти звернули увагу на той факт, що Департамент архітектури, містобудування та кадастру Вінницької міськради (замовник) і один з учасників тендеру - Міське комунальне підприємство «Вінницький муніципальний центр містобудування і архітектури» - знаходяться за однією адресою – вул. Пушкіна, 38 в обласному центрі.

І ще одне: якщо у першому лоті різниця цінових пропозицій цих учасників різнилася майже на третину, то у другому - вона складала лише 400 гривень.

Інформація підготовлена в рамках проекту «Створення і впровадження державної системи контролю за коштами «Відкритий бюджет». Виконавцем проекту є ГО «Центр політичних студій та аналітики». Проект фінансується Європейським Союзом. Регіональний партнер проекту у Вінницькій області – ГО «Філософія Серця», медіа-партнер - ВОГО «Громадська студія».

Кiлькiсть переглядiв: 485

Коментарi