• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • ГРОМАДСЬКИЙ ВІСНИК ЗАКУПІВЕЛЬ ВІННИЧЧИНИ - 26 або Як один ЖЕК прибиратиме майже все місто

ГРОМАДСЬКИЙ ВІСНИК ЗАКУПІВЕЛЬ ВІННИЧЧИНИ - 26 або Як один ЖЕК прибиратиме майже все місто

2015-05-23

/Files/images/482e4933005de9a2f7aa148816a3399b1f255788_b_b8fc71bf331a9610570ec5bd6b4251946b9a5fbe.jpg

Здійснюючи моніторинг сайту www.tender.me.gov.ua, експерти громадської організації «Філософія Серця» з’ясували:

Вінницьке міське комунальне підприємство "Житлово-експлуатаційна контора № 7"(ЖЕК№7) буде надавати послуги щодо прибирання міжквартальних проїздів, пішохідних проходів, зелених зон, які межують з житловим фондом до кінця 2015 року за 430 тисяч 112 гривень 48 копійок. Згідно результатів торгів, які проводив департамент житлового господарства Вінницької міськради, МКП “ЖЕК№7” обслуговуватиме 106 962,0 м.кв.

Іншими учасниками торгів були: Вінницьке приватне багатопрофільне мале підприємство «Надія» (запросили за такі послуги на 130 тисяч гривень більше, ніж «ЖЕК №7») та Товариство з обмеженою відповідальністю «ІМПЕРІАЛ ГРІФФІН СЕРВІС» з Києва, яке запропонувало за 2 тисячі гривень більше за переможця, але подало не повний комплект тендерної документації, тому його пропозиція була відхилена.

Переможець тендеру до кінця року має виконати наступний об’єм робіт: утримання в належному санітарному стані міжквартальних проїздів, пішохідних проходів, зелених зон, які межують з житловим фондом м.Вінниці, в літній та зимовий періоди.

А сюди входить:

При літньому прибиранні:

- Прибирання (в тому числі прибирання випадкового сміття);

- Згрібання та вивезення опалого листя;

- Покіс трави;

- Навантаження, вивезення сміття та дорожнього змету на звалище.

При зимовому прибиранні:

- Прибирання (в тому числі прибирання випадкового сміття);

- Очищення від снігу міжквартальних проїздів та пішохідних проходів;

- Розсипання протиожеледного матеріалу (в тому числі вивезення та складування протиожеледного матеріалу).

Всього в тендерній документації вказано 114 адресів, які мають обслуговувати переможці тендеру - працівники «ЖЕК №7», і розкидані вони по всьому місту. Хоча за даними сайту Вінницької міської ради (http://www.vmr.gov.ua/Branches/Lists/Zhek7/ShowContent.aspx?ID=3.), зона відповідальності цього МКП поширюється лише на частину будинків мікрорайону «Вишенька».

Громадські експерти сподіваються, що у «ЖЕК №7» вистачить засобів та працівників, аби утримувати всі об’єкти у належному стані.

Інформація підготовлена в рамках проекту «Створення і впровадження державної системи контролю за коштами «Відкритий бюджет». Виконавцем проекту є ГО «Центр політичних студій та аналітики». Проект фінансується Європейським Союзом. Регіональний партнер проекту у Вінницькій області – ГО «Філософія Серця», медіа-партнер - ВОГО «Громадська студія».
Кiлькiсть переглядiв: 374

Коментарi