• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Для отримання землі і бюджетних мільйонів у Вінниці треба мати кримінальну справу в історії

Для отримання землі і бюджетних мільйонів у Вінниці треба мати кримінальну справу в історії

2017-03-22

/Files/images/2017_rk/КС.jpg

Ще однією земельною несподіванкою з рішень Виконкому стало схвалення проекту рішення Вінницької міської ради № 647 від 16 березня 2017р. «Про продаж земельних ділянок несільськогоспорадського призначення». Частина додатків цього рішення були включені в матеріали сесії. Проте є і такі, що дуже здивували громадських активістів. Наприклад продаж ТОВ "Вінпродтрейд" пів гектара землі на вул. Волошковій, 51А за 894117грн.28коп. на неконкурентних засадах.


/Files/images/2017_rk/ріш ВК.jpg


В січні ми вже писали під якою «щасливою» зіркою народилось це Товариство. Наші попередні матеріали «Про «молочні» мільйони за рахунок вінницької освіти» та «За «молочними» освітянськими мільйонами тягнеться кримінальний слід!». Мало того, що наявність кримінальної справи про поставку товарів по фіктивним документам не стала перепоною для здійснення закупівель за бюджетні кошти, так навпаки, стала стартом блискавичної тендерної кар’єри, так тепер за наші ж гроші ТОВ купує комунальну землю на неконкурентних засадах!


/Files/images/2017_rk/тендер ВПТ.jpg/Files/images/2017_rk/тендер ВПТ 2.jpg



На інфографіці аналітичної системи YouControl чудово відображена динаміка зростання державних закупівель!

Зважаючи на те, що березнева сесія Вінницької міської ради вже здивувала громаду дивними виключеннями окремих пунктів з проектів рішень, то можливо так саме і поява, наприклад, от таких. В будь якому випадку це рішення виконкому може стати, і швидше за все стане, рішенням ради за нашої мовчазної згоди.

Кiлькiсть переглядiв: 601

Коментарi