• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Чудова новина від партнерів: YouControl стає доступнішим для розслідувачів та медіа

Чудова новина від партнерів: YouControl стає доступнішим для розслідувачів та медіа

2017-08-09

/Files/images/300x250_2.jpg

Головне завдання компанії YouControl — за допомогою власної системи підвищити ефективність українського бізнесу, спростити підприємцям процес прийняття зважених рішень на основі актуальної інформації та сприяти створенню прозорого ділового середовища в Україні.

Отже, ми завжди на одному боці з тими, хто займається формуванням прозорого бізнес-середовища або бореться з корупцією. Таким небайдужим активним громадянам та спільнотам YouControl надає безкоштовний доступ до своєї системи.

Ви журналіст або громадський активіст, котрий займається антикорупційною діяльністю чи сприяє створенню прозорих умов ведення бізнесу? Вважаєте, що вам у роботі знадобиться інструментарій YouControl? Тоді дійте за наведеною схемою.

1. Заповніть спеціальну форму на сайті: вкажіть назву ЗМІ чи ГО, уточніть ваш сайт або сторінку в Facebook. Обґрунтуйте, навіщо вам потрібен YouControl, та залиште контакти для зв’язку. 2. Протягом 3-х днів ми розглянемо заявку та відповімо вам. 3. Якщо вам потрібен постійний доступ до системи YouControl, вам буде потрібно підписати партнерський меморандум на 1 рік. 4. Якщо ви плануєте використовувати YouControl рідше, ніж раз на місяць, ми пропонуємо доступ на 2 тижні без підписання меморандуму. Опишіть вашу потребу та надішліть на адресу pr@youcontrol.com.ua

Ми залишаємо за собою право надавати доступ лише тим, чию заявку буде схвалено, та зупиняти співпрацю в будь-який час.

Кiлькiсть переглядiв: 497

Коментарi