Фінансове виховання у родинах

2017-12-09

/Files/images/2017_rk/24201262_1148384508626749_351067833_o.jpg

24 та 27 листопада в рамках реалізації соціального проекту «FinIQ International»: сім’я – 2017 для багатодітних та малозабезпечених сімей, громадська організація «Філософія Серця» провела тренінг з фінансової грамотності в містах Іллінці та Ямпіль.

Метою проекту є підвищення коефіцієнту фінансового інтелекту в родинах, надання кваліфікаційної допомоги щодо ведення сімейного бюджету в сучасних умовах.

Представник ГО«Філософія Серця» Кожуховський Олександр поділився навиками правильного планування та ведення сімейного бюджету, познайомив родини з основними етапами системного заощадження та збереження коштів заради фінансової стабільності родини в майбутньому, розповів про навики взаємодії в команді, які необхідні при плануванні сімейного бюджету, де думка кожного і кожної в родині буде почутою.

Під час тренінгу проводились різноманітні ігри та виконувались кейсові завдання, а щоб зацікавити наймолодшу аудиторію їм розповідались повчальні історії та казки що до ставлення до грошей, рекомендовані батькам, як приклад того що фінансове виховання має враховувати і вік дитини. Такий формат спілкування дозволив швидко засвоїти поданий матеріал.

По завершенню учасникам заходу вручили сертифікати.

Захід проводився на виконання Обласної комплексної програми підтримки сім’ї, запобігання домашньому насильству, забезпечення рівних прав і можливостей жінок та чоловіків та попередження торгівлі людьми на період до 2021 року, за сприяння Департаменту соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації.

Дякуємо всім учасникам проекту за плідну працю.

Кiлькiсть переглядiв: 1086

Коментарi