• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Як Активні панянки каву з депутатами смакували

Як Активні панянки каву з депутатами смакували

2018-05-20

/Files/images/2018_rk/АП 1.JPG

Позитивна енергетика і уміння слухати, юнацький максималізм і життєвий досвід, природна жіночність та чоловіча стриманість - все це створило неповторну атмосферу "Активних панянок" в Вінницькому HABі.

18 травня 2018 р. студентки із Донецького національного університету імені Василя Стуса та Вінницького коледжу будівництва і архітектури пройшли чудовий майстер-клас з лідерства та успішних комунікацій.

Привітала панянок декан економічного факультету ДонНУ Лариса Шаульська.

«Всі дівчата, жінки – це богині, і кожна має розвивати і цінувати свою жіночу силу» - настановила декан панянок.


/Files/images/2018_rk/АП 14.JPG


Тренерка Тетяна Міхновець протягом кількох годин зуміла «розкрити» і «розговорити» дівчат, а також допомогла їм відкрити свої лідерські якості. Під час тренінгу панянки вже не сумнівалися, що вони мають лідерські завдатки, а намагалися визначитися, яка саме риса їх характеру найбільше їм відповідає.


/Files/images/2018_rk/АП 17.JPG



Тож коли до них в гості завітали депутати Вінницької міської ради Василь Паненко, Роман Андронійчук і Олександр Колісник, дівчата були готові спілкуватися і отримувати відповіді на всі свої питання.


/Files/images/2018_rk/АП 70.JPG


А питали панянки ось що: чому вирішили стати депутатом? Чи подали декларації? Чи ефективно використовується бюджет? Які рішення були ініційовані персонально депутатом? Чи не потрібні їм помічниці? Як потрапити на засідання комісій? І ще багато чого.

На свій сторінці в Фейсбуці Роман Андронійчук написав:

«Вчора був запрошений до розмови зі студентками ДоНУ та архітектурного коледжу в рамках проекту "Активні панянки". Темою було успішні комунікації, в розрізі депутатської діяльності. Дійсно вразили глибокі питання, прагнення розуміти модель роботи органів місцевого самоврядування та депутатського корпусу та оптимізм в очах дівчат. Хороша, щира вийшла розмова. Дякую за запрошення ЮлияГрига та модерацію KristiKovalenko».

Ефект від зустрічі перевершив очікування організаторів – громадських організацій «Філософія Серця» та «Інститут соціально-економічних та політичних ініціатив». А маючи запрошення від інших депутатів як міських, так і обласних, та шалену мотивацію дівчат, у них просто немає шансу не продовжити такі зустрічі.


/Files/images/2018_rk/АП 2.JPG


Тож, далі буде!

/Files/images/2018_rk/АП 15.JPG/Files/images/2018_rk/АП 19.JPG/Files/images/2018_rk/АП 42.JPG/Files/images/2018_rk/АП 40.JPG/Files/images/2018_rk/АП 47.JPG/Files/images/2018_rk/АП 57.JPG/Files/images/2018_rk/АП 62.JPG/Files/images/2018_rk/АП 60.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 924

Коментарi