• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • В ТОП-5 фарм-постачальників лікарні ім. Пирогова є 22-річний підприємець

В ТОП-5 фарм-постачальників лікарні ім. Пирогова є 22-річний підприємець

2018-05-30

/Files/images/2018_rk/1515163141_chernyy-yumor1.jpg

Громадський ревізор вирішив дослідити закупівля фармпродукцій обласною лікарнею ім. М.І. Пирогова. В системі ProZorro за 2018 рік міститься 19 закупівель на 10 млн.грн. Першість у постачанні фармацевтичної продукції з показником в 9,4% ділять ТОВ «Компанія «Укроптпостач», ТОВ «БАДМ-Б», ТОВ «Медичний центр М.Т.К.» і ФОП Шангутов Богдан Вікторович.


/Files/images/2018_rk/пироговка 1.jpg


А даними аналітичної системи clarity-project ФОП Шангутов Б.В. народився у 1995 році.


/Files/images/2018_rk/пироговка 2.jpg


За інформацією аналітичної системи YOUCONTROL зареєструвався Шангутов Богдан Вікторович підприємцем 19.07.2017р., тобто 10 місяців тому. Крім обласної лікарні ім. М.І. Пирогова, в жодний заклад Шангутов Богдан Вікторович фармпродукцію не постачає. Крім Богдана Вікторовича в системі YOUCONTROL є ще підприємець Сергій Вікторович, а також Віктор Сергійович з таким самим прізвищем і адресою. Така кількість збігів виглядає як італійське кіно і дуже схожа на великий сімейний фарм-бізнес.


/Files/images/2018_rk/пироговка 3.jpg


Також в системі YOUCONTROL міститься інформація про Колективне фармацевтичне підприємство «Здоров’я», засновником в якому зазначений Шангутов Віктор Сергійович. Але зараз у підприємства мабуть є фінансові труднощі, бо наявний податковий борг.


/Files/images/2018_rk/пироговка 4.jpg


Родинний бізнес – це гарна справа. Головне, щоб він був чесним і конкурентним.

Матеріал підготовлений ГО “Центр громадської активності “Результат” в рамках реалізації проекту «Громадський Ревізор стартує з лікарень Вінниці» за фінансової підтримки Програмної ініціативи «Громадське здоров’я» Міжнародного фонду «Відродження».

Кiлькiсть переглядiв: 513

Коментарi