• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Барська міська рада долучиться до Платформи «Відкритий бюджет»

Барська міська рада долучиться до Платформи «Відкритий бюджет»

2018-07-11

9 липня представники ГО «Центр громадської активності «Результат» завітали до Барської міської ради з цікавими пропозиціями.

Зустріч виявилась досить продуктивна та результативна. Олена Гуменна та Тетяна Красновецькапрезентували додаток Paywatch на Платформі «Відкритий бюджет», який був розроблений Центром «Ейдос». Програмне забезпечення дозволяє розмістити на будь-якому сайті інформацію про транзакції розпорядників бюджетних коштів.

Також дана Платформа дозволить бюджетним установам безкоштовно створювати інтерактивні інструменти взаємодії з жителями та розміщувати їх на власних сайтах, публікувати в інтерактивному вигляді на Google-мапі бюджет розвитку громади (пооб’єктні переліки, титульні списики, ремонти, капітальні будівництва, об’єкти озеленення території, закупівлі обладнання).

Барський міський голова Артур Анатолійович Цицюрський та представники відповідних відділів Барської міської ради виявили готовність впровадити нові інструменти та вже отримали всі необхідні інструкції. Під час зустрічі був підписаний Меморандум про співпрацю між Центром «Ейдос» та Барською міською радою з метою підвищення прозорості та підзвітності використання публічних коштів та впровадження найкращих світових практик в сфері місцевого самоврядування.

Саме завдяки констурктивному діалогу між владою та громадою ми отримаємо хороший РЕЗУЛЬТАТ!

Публікація підготовлена та здійснена в рамках проекту «Прозорі комунальні підприємства», що виконується Центром Ейдос за підтримки Посольства Королівства Нідерландів в Україні. Зміст публікації не відображає офіційної позиції Королівства Нідерландів.

Кiлькiсть переглядiв: 441

Коментарi