• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Про закупівлі електроенергії по-Калинівськи

Про закупівлі електроенергії по-Калинівськи

2020-03-17

/Files/images/калинівка гол.png джерело: 112.ua

Поки всі замовники вивчають нову редакцію закону «Про публічні закупівлі» у Вінницькій області є замовники, які і стару редакцію не дуже знають.

Комунальне підприємство "Калинівкаводоканал" Калиніської районної ради, яке визнає себе Замовником, що здійснює діяльність в окремих сферах господарювання, наприкінці минулого року провело закупівлю електроенергії. Провели як годиться через відкриті торги і 26 грудня 2019 року уклали договір з переможцем – ТОВ МИКОЛАЇВСЬКА ЕЛЕКТРОПОСТАЧАЛЬНА КОМПАНІЯ. Строк поставки товарів зазначили 01 січня 2020 — 31 грудня 2020.

Але вже 02 січня в системі з’явився Звіт про виконання договору № 28 від 26.12.2019. із зазначення 100-% оплатою договору.


/Files/images/Калинівка водоканал.png


16 березня 2020р. в системі знову з’явилась інформація про закупівлю електроенергії КП "Калинівкаводоканал", але вже через прямий договір з тим самим постачальником. В той же день оприлюднена додаткова угода про підвищення ціни (на наш погляд, без обґрунтування та підстав) на 10%, але до договору № 28, який на даний момент вже виконаний.

Для того, аби розібратися в тендерних лабіринтах КП "Калинівкаводоканал» та дати належну оцінку ситуації, представники Дозорро звернулись до Управління Північного офісу Держаудитслужби у Вінницькій області.

Кiлькiсть переглядiв: 631

Коментарi