• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Новий «часовий» рекорд з доступу: 13 хвилин!!!

Новий «часовий» рекорд з доступу: 13 хвилин!!!

2013-10-04

/Files/images/інфо.jpg

Вінницька облдержадміністрація не перестає вражати своїми рекордами.

На останній запит, зроблений по телефону, «Філософія Серця» отримала відповідь вже через 13 хвилин!!! Відділ «по доступу» виконує свої функції на відмінно. Тільки за цей рік наша організація подала до ОДА біля 100 запитів. І що стосується профільного відділу – збоїв не було жодного разу, але й такої швидкої відповіді також не було. Це – приємна новина.

Але є і інші підрозділи, які є також розпорядниками публічної інформації. Так от, від департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю відповіді довелось чекати більше двох місяців.

Такі факти, звісно, значно знижують позитивні рейтинги Вінницької області загалом і зводять нанівець зусилля відділу «по доступу».

Тому, на найближчому засіданні комісії Вінницької обласної Ради з питань розвитку демократії, свободи слова, інформаційного простору громадські активісти презентують результати громадського моніторингу виконання Закону України «Про доступ до публічної інформації» та піднімуть питання про необхідність вжиття заходів щодо підвищення якості виконання Закону на території області.

Нагадаємо, що 28 вересня - Міжнародний день Права знати, який відмічається вже в одинадцяте, і загалом Вінниччині є чим пишатися. Але і є над чим працювати!

Кiлькiсть переглядiв: 408

Коментарi