• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • «Декларації безхабарності» підписали двоє вінницьких депутатів!

«Декларації безхабарності» підписали двоє вінницьких депутатів!

2014-11-06

/Files/images/депутаты.jpg

Під час регіонального обговорення «Чи зменшать рівень корупції в Україні закони, розроблені громадськими активістами?», ініційованого громадською організацією Трансперенсі Інтернешнл Україна у Вінниці Сергій Гула - аналітик організації розповів про національний рух «НІ ХАБАРНИЦТВУ. Я не даю і не беру хабарів!». Метою руху є/Files/images/Гула.jpg збір «декларацій безхабарництва" від максимального числа громадян України. «Для того, аби реально змінити якість життя, кожен має почати з себе. Змінити інших не можемо, а от змінити власне ставлення до корупційних явищ – це має бути наш свідомий вибір!» - наголосив Сергій.

Першими на Вінниччині підписали «декларації бехабарництва» депутати обласної Ради Віталій Мрачковський і Павло Ясний та начальник управління ОДА по взаємодії з правоохоронними органами Юрій Мельник. Під словами «У своєму особистому і професійному житті не буду давати, а також не буду брати хабарів» вони публічно поставили свої підписи.

Декларації з такими обіцянками також підписали студенти університету «Україна». Не залишили поза увагою такую чудову ініціативу і регіональні представники ТІ – Юлія Грига і Анатолій Тобілко, та громадська активістка Анна Чайковська.Та організатори глибоко переконані, що це лише початок! Тож долучайтеся до руху і почнемо змінювати нашу країну вже сьогодні!

/Files/images/загальне.jpg/Files/images/954716_798145366898626_5496613313194413222_n.jpg/Files/images/чайковська.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 481

Коментарi