• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Традиції "живого" мистецтва в обличчях

Традиції "живого" мистецтва в обличчях

2013-03-02

/Files/images/DSC_0868.JPG

Сьогодні, в другий день весни, учасниці проекту «Всі ми діти своїх батьків» - Юлія Грига, Ольга Родченко, Олена Павлова, Юлія Бурнацева, Дарья Чернякевич та Ірина Коваленко, намагалися привернути увагу відвідувачів Вінницького краєзнавчого музею до важливості традицій в нашому житті.

Запросивши майстрів з Центру народної творчості, талановитих дітей та їх батьків, дівчата продемонстрували цінність живого спілкування між поколіннями та необхідність ділитися своїми талантами. Дуже зворушливо спостерігати, як бабуся навчає онуку робити з шмату глини чудові фігурки пташок. Як дочка навчає маму робити з кількох кольорових папірців дивовижну листівку. Як відомий майстер-художник навчає малечу малювати шпателем. Як в досвідчених жіночих руках кілька лоскутків перетворюються в чарівну ляльку-мотанку!

Прикрасила дійство і відома вінницька поетеса Жанна Дмитренко. Спеціально для цого заходу вона написала зворушливій вірш з однойменною назвою.

Так, шість тендітних, проте дуже цілеспрямованих жінок, довели, що об’єднавши зусилля та прагнучи зробити світ добрішим, можна досягати миру та гармонії, яких в останній час надзвичайно не вистачає в нашому житті.

Не забули дівчата і подякувати всім партнерам, завдяки яким зустріч стала джерелом натхнення і позитиву, злагоди і любові.

Громадська організація "Філософія Серця" прагне щоб її назва втілювалась в життя конкретними справами та стала справжньою філософією життя громади Вінниччини!

Кiлькiсть переглядiв: 323

Коментарi