• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Всі рішення в Сверловській області забезпечені грошима!

Всі рішення в Сверловській області забезпечені грошима!

2013-03-01

/Files/images/ВОР.jpg

За словами гостей з Росії – депутатів Законодавчих Зборів Свердловської області, всі свої рішення вони забезпечують грошима. Ці та інші цікаві факти вони презентували 1 березня 2013 року на зустрічі з членами президії Вінницької обласної Ради та головами громадських організацій Вінниччини. Відкрив діалог голова обласної Ради Сергій Татусяк.

Законодавчі Збори Свердловської області складаються з 50 депутатів. Депутати місцевого рівня в Росії отримують немалу компенсацію за свою роботу. Так, зарплата голови комісії з Регламенту складає 102 тисячі рублів ! І щоб якісніше виконувати свою роботу кожен депутат має помічників. І також на платній основі: допомога оцінюється приблизно в 20 тисяч рублів. Зрозуміло, що на таких умовах представники влади більше відповідально ставляться до своїх рішень та зацікавлені контролювати їх виконання !

Гості з Російської Федерації розповіли присутнім про свою діяльність. Голова комісії з Регламенту Законодавчих Зборів Максим Іванов та заступник голови комітету з аграрної політики, природокористування і охорони навколишнього середовища Олена Трєскова презентували досягнення Свердловської області в економіці та соціальному забезпеченні громадян.

Вони досить детально розповіли про організацію роботи Законодавчих Зборів, зокрема щодо власного досвіду співпраці з громадськими організаціями Свердовської області.

Громадські активісти Вінничччини також мали змогу отримати відповіді на свої запитання.

Відкритий діалог ще раз підтвердив спільний інтерес та готовність ділитися досвідом і гостей з Росії, і депутатів, і голів громадських організацій Вінниччини. А також в черговий раз підтвердив, що громадськості Вінниччини також є що представити своїм гостям.

Переконані, що пропозиції щодо реалізації конкретних спільних завдань, обговорені під час таких зустрічей, будуть вирішуватися також спільно з громадськими активістами.

Кiлькiсть переглядiв: 338

Коментарi