Бершадчан вчили вирішувати проблеми

2013-06-19

/Files/images/бершадь.jpg










13 та 14 червня 2013 року тренери Товариства Лева (м. Львів) Андрій та Ігор, навчали громадських активістів м. Бершадь новим методам вирішення місцевих проблем.

Більшість учасників слово «адвокасі» на тренінгу почули вперше. Тож, матеріал та практичні вправи виконували з зацікавленістю та ентузіазмом. Із задоволенням слухали учасники і про цікавий та корисний досвід проведення адвокасі-кампаній.

Так, один з учасників, ….. , розповів про свою готовність взятися за розв’язання однієї з проблем свого села, розрив електромережі, який влада не лагодить роками.

Також, варто відзначити, що є у Бершаді активісти, у яких вже достатньо і свого досвіду вирішення проблем, щоправда тільки через офіційні інстанції. Тому знання про можливість супроводження своєї діяльності з використанням «адвокаті», значно підвищать ефективність їх роботи.

А запросили «Товариство Лева» на Вінниччину партнерські організації «Філософія Серця» та «Асоціація органів місцевого самоврядування». І традиційно, інформаційний супровід заходу забезпечила «Громадська студія».

Кiлькiсть переглядiв: 399

Коментарi